Szűrés

A(z) Mio MiVue kulcsszót tartalmazó cikkek

Hasznos tanácsok autósoknak a Miotól

2018. december 17. -

Beköszöntött az igazi tél, leesett az első hó. A rendőrségi beszámolók szerint már az első havas hétvégén duplájára nőtt a koccanásos balesetek száma. A téli vezetés, főként havas, jeges úton fokozott figyelmet igényel. Az intelligens fedélzeti kamerák széles skáláját gyártó Mio most hasznos tippekkel és megbízható MiVue menetrögzítő eszközökkel segít, hogy biztonságosabb legyen a vezetés téli körülmények között is.

Tovább

Mio fedélzeti kamerák 21.000 forinttól

2018. december 11. -

Hatalmas léptekkel közeledik a karácsony! Már csak néhány hetünk van, hogy beszerezzük a tökéletes meglepetéseket szeretteink számára. Ha hasznos ajándékot keresünk a fa alá, a Mio MiVue autós kamerákkal biztosan nem lőhetünk mellé! Biztonságos, praktikus, könnyen kezelhető - akár szüleinkről, testvérünkről, vagy párunkról van szó, egy ilyen meglepetésnek minden autótulajdonos örül!

Tovább

Autóskamerával a cserbenhagyók nyomában

2018. február 27. -

Sokunk rémálma, hogy gondosan leparkolt járművünket egyszer csak sérülten, megrongálva látjuk viszont. Mivel a károkozó ismeretlen, ilyenkor a kötelező biztosítás nem fizet. 

Tovább

Ötcsillagos asszisztens

2017. június 7. -

Menetrögzítő kamera: Te megtaláltad már az igazit? Egy jó dashcam ma már nemcsak szemtanú: a vezető asszisztense, igazi társ egyben. A Mio SONY STARVISTM CMOS optikai érzékelővel felszerelt csúcsmodellje, a MiVue 792 WiFi Pro Fejlett Vezetéstámogató Rendszerrel és sebességmérő kamera figyelmeztetésekkel aktívan részt vesz a vezetésben.

Tovább